Casa Comana Boutique Hotel
0%

Despre noi

Povestea hotelulului Casa Comana Boutique

Casa Comana Boutique Hotel vă oferă o adevărată experiență tradițional autentică datorită designului inedit ce întruchipează o epocă cu totul deosebită, perioadele de domnie din Țara Românească.

Mobilierul din lemn masiv pictat manual în ateliere proprii din Comana, de către meșteri pricepuți, denumirile fiecărei încăperi și atmosfera plină de eleganță ce învăluie întregul hotel, promit un sejur asemeni unei povești istorice.

Fiecare detaliu regăsit aici surprinde prin îmbinarea armonioasă dintre elementele culturilor europene tradiționale cu luxul zilelor noastre.

Inspirați de elementele tradițional autentice și designul specific perioadelor de domnie din Țara Românească, am creat spații de cazare ce emană o atmosferă de poveste.

Obiectele artizanale alese cu grijă sunt completate perfect cu confortul unui Hotel de 4 stele, pentru ca oaspeții noștri să se bucure atât de magia locului, cât și de luxul cotidian. 

Facilități

Aer condiționat
Aer condiționat
Wi-Fi gratuit
Wi-Fi gratuit
Parcare subterană
Parcare subterană
Sală de conferințe
Sală de conferințe
Taxi
Taxi
Televizor LED
Televizor LED
Minibar
Minibar
Baie proprie
Baie proprie
Prosoape
Prosoape
Seif
Seif
Fier și masă de călcat <br> (la cerere)
Fier și masă de călcat
(la cerere)
Mic dejun inclus
Mic dejun inclus

Recenzii

Ce au spus oaspeții noștri despre serviciile pe care le oferim

Korut Cristian

Korut Cristian

O locație extrem de frumoasa și interesanta în apropiere de Romexpo. Stilul interior tradițional, mobilierul, inclusiv cărțile care fac trimitere la Mănăstirea Comana te duc cu gândul ca ai fi cazat intr-o mănăstire. Mâncarea este foarte bună,mic dejun foarte variat. personalul foarte serviabil. Curățenie impecabilă .

Ramona Ionescu

Ramona Ionescu

Cred ca unul din cele mai frumoase hoteluri în care am stat!!! Recomand cu drag!

Pop Mădălina

Pop Mădălina

O locație frumoasă! Camerele sunt foarte mari si spațioase. Curățenia este exemplară. Personalul amabil. Am avut nevoie de cateva indrumari si le-am primit. Voi reveni cu drag!

Marius Rotaru

Marius Rotaru

Ne-am simțit bine veniți în acest hotel foarte interesant, cu un design deosebit, la care chiar am stat câteva minute bune in cameră să-l admirăm. Nivelul de confort din cameră a fost si el la superlativ. Micul dejun nu a fost deosebit, însă a fost bun.

Vă așteptăm cu mare drag

Deplasările la București devin mult mai plăcute atunci când spațiul de cazare te învăluie într-o atmosferă caldă și primitoare și beneficiezi de toate facilitățile de care ai nevoie.

Sună acum pentru rezervare
+

Search your Room

Required fields are followed by *